Logo

Grøn æggekage med røget makrel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grøn æggekage med røget makrel

 

Skøn sommermad på den nemme måde - her med røget makrel, men røget sild, varmrøget laks eller hellefisk kan også bruges.

Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 12-15 min. Ikke fryse-egnet. (2-3 personer)

 

#

6 æg

1-2 spsk flødeost

1 bdt dild

300 g kogte kartofler (terninger eller skiver)

100 g grønne ærter

1 spsk olie eller smør

1 røget makrel

salt og peber

Tilbehør: groft brød

*

 

Pisk æggene godt sammen med flødeost, fintsnittet dild, salt og peber.

Vend kartofler og ærter i.

Varm en pande med olie eller smør og hæld æggemassen på.

Bag æggekagen ved middelvarme 12-15 min.

 

Befri den røgede fisk for skind og ben og del den i mindre stykker.

Fordel dem over æggekagen og pynt evt. med dild.

Server straks med groft brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 376 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Omelet fra NormandietEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Asparges og smilende ægKog de friske æg så bløde, at de fungerer som sauce. Det er en dejlig ret på alle tider af...
• Omelet med aspargesDenne omelet med hvide asparges er en nem og lækker frokostret. Server gerne retten med...
• Grundopskrift på Vanille-parfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os