Logo

Kartoffelsalat med agurk og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kartoffelsalat med agurk og tomat

 

De kogte kartofler får smag fra vineddike og kapers, og dryppes med en cremet basilikumdressing.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min.

#

400 g kogte kartofler

1 spsk vineddike

1 spsk kapers

1 lille romainesalat

2-3 tomater

¼ agurk

 

Dressing:

2-3 tsk dijonsennep

1 spsk vand

1 spsk vineddike

2 spsk cremefraiche

frisk basilikum

salt og peber

*

Skær de kolde kartofler i skiver eller både. og vend dem sammen med vineddike, kapers, salt og peber.

Skyl og slyng salatbladene, og riv dem i mindre stykker.

Anret dem på 2 tallerkener.

Fordel kartoflerne over salaten sammen med tomatbåde og agurkeskiver.

Rør sennep sammen med vand og vineddike, og tilsæt cremefraiche og hakket basilikum.

Smag til med salt og peber, og dryp dressingen over salaten.

Server som tilbehør eller frokostret.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 566 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelsalat med bønnerVi har blandet masser at gode grønsager i denne sommerlige kartoffelsalat. Nyd den som...
• Hasselbagte kartofler - Hasselback-kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold og varm kartoffelsuppeNyd en kold kartoffelsuppe på en varm dag - eller omvendt. Den kolde suppe er blendet med...
• Babaco-kompotBabaco-kompot kan serveres med kokos eller ingefæris eller i surmælksprodukter til...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os