Logo

Råkostsalat med yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Råkostsalat med yoghurt

 

Server denne friske råkostsalat som tilbehør eller et pragtfuldt mellemmåltid.

Arbejdstid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 dl yoghurt naturel

1 tsk flormelis

1 økologisk appelsin

1 æble

2 gulerødder

2 stilke bladselleri

¼ agurk

15 g hasselnøddeflager

salt og peber

*

Rør yoghurt sammen med flormelis, fintrevet appelsinskal, salt og peber.

Pil appelsinen og del den i små stykker.

Vask æblet og riv det groft.

Skræl gulerødderne og riv dem groft. Vask bladselleri og agurk og snit dem fint.

Vend grønsagerne i yoghurten og anret i to skåle.

Drys med nøddeflager.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 216 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillstegte grønsager med gremolataGremolata er navnet på den italienske blanding af hvidløg, citronskal og persille, som...
• Kartoffel-kålsuppe med pølseHer er en dejlig, fyldig vintersuppe, som smager ligeså godt næste dag. Perfekt til en...
• Hummus og rå grønsagerKlassikeren fra det mellemøstlige køkken er både nærende, mættende og velsmagende. Prøv...
• Brie med rabarber og jordbærchutneyTil en frokost i det grønne. Tag et glas chutney med og server til osten. Ristet rugbrød...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os