Logo

Røræg med tomater og feta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Røræg med tomater og feta

 

En dejlig nem og frisk sommerret med friske krydderurter brug dem du bedst kan lide.

Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 6 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

4 æg

krydderurter (fx persille og oregano)

2 forårsløg (fintsnittede)

peber

2-3 modne tomater

50-75 g fetaost

1 spsk olie

Tilbehør: salat og brød

*

 

Pisk æggene sammen med hakkede krydderurter, fintsnittede forårsløg og peber.

Skær tomaterne i kvarte og skrab kernerne ud.

Skær tomatkødet i strimler eller tern og vend dem sammen med feta, der er skåret i små tern eller smuldret.

Varm en pande med olie og hæld æggemassen på.

Lad det stivne ved middel varme under omrøring og tilsæt ost og tomater undervejs.

Server med salat og brød.

 

TIPS: Vi har ikke puttet salt i æggemassen, da fetaosten salter en del.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 274 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Omelet, vendtDenne vendte omelet er et godt forslag til en hurtig og nem frokost. Her får du en god...
• Kogte æg med sennepssauce - Skidne ægIngen påske uden æg: Navnet skidne æg er måske ikke så appetitligt, men man skal ikke lade...
• RørægRøræg er en fantastisk brugbar ret. Æggene kan blandt andet spises til morgenmad eller...
• Limemarineret jordbær med rørt Caloric isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os