
 
En skøn salat som også kan tilberedes med rester af kogte
ris eller grønsager. 
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20
min. Kogetid: 12 min. 
 
#
1½ dl løse ris 
2½ dl bouillon 
250 g broccoli 
150 g sukkerærter 
1 rød peberfrugt 
1 dåse kidneybønner 
 
Dressing: 
3 spsk olie 
2 spsk hakket persille 
1 spsk hvidvinseddike 
1 tsk dijonsennep 
1 tsk sukker 
salt og peber 
*
 
Kog risene i bouillon under låg efter pakkens anvisning. 
Hæld de kogte ris i en skål, og lad dem køle af. 
 
Del broccolien i buketter, og damp dem i letsaltet vand i
3-4 min. 
Damp sukkerærterne i ca. 2 min. 
 
Rens peberfrugten, og snit den fint. 
Hæld bønnerne i en sigte. 
Skyl dem i koldt vand, og dryp af. 
Pisk dressingen sammen, og vend ris, bønner og grønsager i. 
Lad salaten trække i mindst 30 min. før servering. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin