Logo

Rissalat med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rissalat med grønsager

 

En skøn salat som også kan tilberedes med rester af kogte ris eller grønsager.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 12 min.

 

#

1½ dl løse ris

2½ dl bouillon

250 g broccoli

150 g sukkerærter

1 rød peberfrugt

1 dåse kidneybønner

 

Dressing:

3 spsk olie

2 spsk hakket persille

1 spsk hvidvinseddike

1 tsk dijonsennep

1 tsk sukker

salt og peber

*

 

Kog risene i bouillon under låg efter pakkens anvisning.

Hæld de kogte ris i en skål, og lad dem køle af.

 

Del broccolien i buketter, og damp dem i letsaltet vand i 3-4 min.

Damp sukkerærterne i ca. 2 min.

 

Rens peberfrugten, og snit den fint.

Hæld bønnerne i en sigte.

Skyl dem i koldt vand, og dryp af.

Pisk dressingen sammen, og vend ris, bønner og grønsager i.

Lad salaten trække i mindst 30 min. før servering.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Risalamande med kirsebærsauceHusk at gemme en hel smuttet mandel i skålen med risalamande - og at købe mandelgave
• Bouillonris med vilde risDisse ris med bouillon er lette og lave og smager dejligt. Retten smager lækkert som...
• Risalamande med kirsebærsauceHusk at gemme en hel smuttet mandel i skålen med risalamande - og at købe mandelgave
• Karamelæbler med hjemmelavet karamelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os