Logo

Ristet bagel med ahornsirup og frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ristet bagel med ahornsirup og frugt

 

En bagel bliver af mange nævnt som et jødisk stykke bagværk, men er i virkeligheden traditionelt Polsk. Den minder meget om en donut, bortset fra at en bagel i nyere tid er beregnet til at skære op og putte pålæg i. Tit bliver de også varmet på brødristeren.

Arbejdstid: 5 min. Ikke fryseegnet  (2 personer)

 

#

1 bagel, fx Hattings eller bag selv bagels

2 spsk græsk yoghurt, kvark, skyr eller fromage frais

2 spsk ahornsirup

200 g frisk frugt, fx pære

*

 

Flæk en bagel i halve og rist dem gyldne.

Server en halv bagel til hver - med rørt kvark og ahornsirup.

Anret med frisk frugt.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Klassiske bagelsBagels er små brød, som efterhånden bages mange steder i verden. De bruges især flækkede...
• Klassiske bagelsBagels er små brød, som efterhånden bages mange steder i verden. De bruges især flækkede...
• Klassiske bagelsBagels er små brød, som efterhånden bages mange steder i verden. De bruges især flækkede...
• Ananas marineret med ingefærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os