Logo

Salat a la paella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Salat a la paella

 

Her er de kendte ingredienser fra den spanske paella sat sammen til en skøn og mættende salat.

Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 12 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

125 g basmatiris

¼ g safran

3 dl fiskebouillon (eller vand)

150 g grønne ærter (friske eller frosne)

1 peberfrugt (fintsnittet)

4 blommetomater (både)

200 g laksefilet

½ spsk olie

200 g pil selv rejer

 

Dressing:

2 spsk hvidvinseddike

3 spsk olie

1 fed hvidløg (knust)

1 bdt persille (hakket)

salt og peber

 

Tilbehør: brød

*

 

Kog risene møre med safran, salt og bouillon eller vand (ca. 12 min).

Bred dem ud på en stor tallerken, så de kan afkøle.

Skær laksen i tern og krydr dem med salt og peber.

Steg dem på en pande med olie 4-5 min.

Pisk dressingen sammen og vend ris og grønsager i.

Anret på to tallerkener med fisk og rejer.

Server med brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 507 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spinatsalat med røget laks og flødedressingRøget laks serveres tit med flødestuvet spinat her har vi valgt at lave en frisk...
• Laksesuppe med grønsagerUgens fiskeret er en nem suppe med saftige stykker laks helt uden ben
• Pærekage med ingefærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os