Logo

Salat med kylling og linser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Salat med kylling og linser

 

Nyd en mættende salat til frokost - du kan udelade kyllingen eller erstatte den med en rest kød fra dagen før (fx Meatloaf).

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Kogetid. 5 min.

 

#

125 g røde linser

½ tsk salt

250 g kogt broccoli (eller grønne bønner eller sukkerærter)

150 g kogt eller stegt kyllingebryst

 

Dressing:

1 økologisk appelsin

3 spsk vineddike

1 fed hvidløg

1 tsk spidskommen

salt og peber

*

 

Skyl linserne grundigt i koldt vand.

Kom dem i en gryde, og dæk med frisk vand.

Giv dem et opkog, tilsæt salt, og lad dem simre 5 min.

Hæld dem i en sigte, og skyl dem med koldt vand.

Pisk fintrevet appelsinskal sammen med 1 dl appelsinsaft, vineddike, knust hvidløg og krydderier.

 

Vend afdryppede linser og grønsager i dressingen, og anret med tynde skiver kyllingebryst.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 281 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KyllingesalatHar du en rest kogt eller stegt kylling på køl eller frys, så er denne dejlige...
• Kyllingefrikassé med rodfrugterEn frikassé koges normalt på en hel høne eller et stykke kalvekød. Her er en nemmere...
• Hønsefrikassé med krebsehalerPå denne tid af året skal maden være let og forårsagtig. Ugens gæstemenu er hønsefrikassé...
• Gulerodssuppe med chili og ananas + Bradepandekage med ribsDen cremede gulerodssuppe indeholder også ananas og chili som giver suppen friskhed, syre...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os