Logo

Salat med kylling og linser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Salat med kylling og linser

 

Nyd en mættende salat til frokost - du kan udelade kyllingen eller erstatte den med en rest kød fra dagen før (fx Meatloaf).

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Kogetid. 5 min.

 

#

125 g røde linser

½ tsk salt

250 g kogt broccoli (eller grønne bønner eller sukkerærter)

150 g kogt eller stegt kyllingebryst

 

Dressing:

1 økologisk appelsin

3 spsk vineddike

1 fed hvidløg

1 tsk spidskommen

salt og peber

*

 

Skyl linserne grundigt i koldt vand.

Kom dem i en gryde, og dæk med frisk vand.

Giv dem et opkog, tilsæt salt, og lad dem simre 5 min.

Hæld dem i en sigte, og skyl dem med koldt vand.

Pisk fintrevet appelsinskal sammen med 1 dl appelsinsaft, vineddike, knust hvidløg og krydderier.

 

Vend afdryppede linser og grønsager i dressingen, og anret med tynde skiver kyllingebryst.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 260 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingesalat 2Har du kyllingekød, så kan du lave en dejlig salat med peberfrugt, porrer, ærter og...
• Kylling med tunsauce og salatInspireret af den italienske vitello tonnato, har vi serveret magert kyllingebryst med...
• Coq au vinDagens middag er en fransk klassiker: Hane i vin. Vi har brugt rødvin til denne udgave,...
• Æblekage med smuldredejEn smuldredej er simpel og kan laves hurtigt. Dejen bliver ekstra sprød, hvis overfladen...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os