Logo

Sandwich med gulerod og tapenade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sandwich med gulerod og tapenade

 

Server som tilbehør til en salat eller som grøn frokost.

Arbejdstid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2-3 gulerødder

1 tsk sukker

1 spsk citronsaft

½ tsk paprika

¼ tsk stødt spidskommen

1 knsp stødt kanel

1 knsp stødt chili

¼ tsk salt

2 gode sandwichboller

75 g kvark eller flødeost naturel

4 tsk oliventapenade

Tilbehør:

evt. 75 g røget mørbrad eller skinke

*

 

Skræl gulerødderne og riv dem groft.

Pisk sukker, citronsaft og krydderier godt sammen og vend gulerødderne i.

Flæk bollerne igennem og smør dem med kvark eller flødeost.

Fordel en lille tsk tapenade på hver halve bolle og læg dem sammen med de marinerede gulerødder.

Tilføj evt. nogle skiver røget mørbrad eller skinke

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 383 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sandwich med stenbiderrognSæsonen for stenbiderrogn er ved at slutte, men måske kan du lige nå en enkel, mættende og...
• Sandwich med kold steg, bearnaisedressing og balsamicoløgLækker og enkel Steak Sandwich med grovbolle, hjemmelavet løgmarmelade og rester af...
• MuffalettaMuffaletta hedder denne overdådige italiensk/amerikanske sandwich, der indeholder 3 slags...
• Chokolademousse - mikroovnDenne chokolademousse er ualmindelig lækker, cremet og fløjlsblød, og den kan pyntes med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!