Logo

Sandwich med gulerod og tapenade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sandwich med gulerod og tapenade

 

Server som tilbehør til en salat eller som grøn frokost.

Arbejdstid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2-3 gulerødder

1 tsk sukker

1 spsk citronsaft

½ tsk paprika

¼ tsk stødt spidskommen

1 knsp stødt kanel

1 knsp stødt chili

¼ tsk salt

2 gode sandwichboller

75 g kvark eller flødeost naturel

4 tsk oliventapenade

Tilbehør:

evt. 75 g røget mørbrad eller skinke

*

 

Skræl gulerødderne og riv dem groft.

Pisk sukker, citronsaft og krydderier godt sammen og vend gulerødderne i.

Flæk bollerne igennem og smør dem med kvark eller flødeost.

Fordel en lille tsk tapenade på hver halve bolle og læg dem sammen med de marinerede gulerødder.

Tilføj evt. nogle skiver røget mørbrad eller skinke

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.592 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her