Logo

To gode madder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

To gode madder

 

Smør et par gode madder til dagens frokost. Rullepølsemadden er lige ud af landevejen, og så har vi rørt en lækker karrysalat til torskerognen.

Hvis du bruger mager rullepølse og fedtfattig kvark eller fromage frais til salaten, er frokosten også SLANK ca. 300 kcal pr. person.

Arbejdstid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 skiver rugbrød

4 salatblade

4 skiver rullepølse

2 skiver sky

2 skiver rødløg

karse (hvis du kan li' det)

150 g kogt torskerogn

3 spsk kvark eller fromage frais

1 tsk karry

½ rødløg

½ æble

salt og peber

*

 

Anret to halve stykker rugbrød med salatblade, rullepølse, sky og karse.

Anret torskerogn på to halve skiver rugbrød.

Rør kvark eller fromage frais sammen med karry og tilsæt finthakket rødløg og æble.

Smag til med salt og peber og anret på torskerognen.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 481 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lækkert smørrebrød - forårDet gode danske smørrebrød har fået en renæssance. Nogle hæger om klassikerne, andre...
• Madder der mætterHer er gode ideer til frokosten og til madpakken. Tatar og kartofler på rugbrød, brød med...
• Lækkert smørrebrød - forårDet gode danske smørrebrød har fået en renæssance. Nogle hæger om klassikerne, andre...
• Bøhmisk nøddetærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!