
 
Rejer er nem mad. Her får du opskrifterne på en lækker
rejemad, en rejesandwich med sprøde grønsager og wraps med rejer og avocado.
Alle opskrifter er til 2 personer (Er du alene så halver portionen) og tager 15-20 min at lave. 
 
# Rejemad med
hjemmerørt mayonnaise 
Mayonnaise: 
2 æggeblommer (evt. pasteuriserede)
¼ tsk salt 
1-2 spsk citronsaft 
2½ dl koldpresset olie 
Endvidere: 
200 g pillede rejer 
2 skiver lyst brød 
evt. smør 
salatblade 
dild 
*
Pisk æggeblommer med salt og citronsaft til en tyk creme
(ca. 5 min. med en håndmikser). 
Pisk olien i lidt ad gangen, og tilsæt evt. en lille smule
vand, hvis den bliver for fed. 
Smag til med citronsaft, salt og peber. 
Opbevar i et glas med låg i køleskabet. 
 
Smør brødet med smør eller mayonnaise, og anret med salatblade
og rejer. 
Læg en skefuld mayonnaise på toppen, og pynt med dild. 
 
#Luksus rejesandwich 
150 g pillede rejer 
4 skiver lyst brød 
sprøde salatblade 
3 spsk mayonnaise 
3 spsk fromage frais 
¼ tsk paprika 
¼ tsk Worcestershiresauce 
1-2 stilke bladselleri 
1 forårsløg 
¼ agurk 
salt og peber 
*
Rør mayonnaise og fromage frais sammen med paprika, Worcestershiresauce,
salt og peber. 
Hak bladselleri, forårsløg og agurk uden kerner, og vend det
i dressingen sammen med rejerne. 
Anret med sprøde salatblade mellem brødskiverne. 
 
# Wrap med rejer og
avocado 
150 g pillede rejer 
2 modne avocadoer 
2 spsk limesaft 
½ chili 
salatblade 
3-4 cocktailtomater 
frisk koriander eller persille 
2 tortillas 
salt og peber 
*
Mos avocadokødet sammen med limesaft. 
Tilsæt finthakket chili, og smag til med salt og peber. 
Smør avocadomosen på madpandekagerne, og læg rejerne i en
stribe på midten. 
Læg salat, tomatbåde og koriander eller persille ved, og rul
tortillaerne tæt sammen omkring fyldet. 
 
TIPS: Du kan smage mayonnaisen til med hakkede krydderurter,
sennep, chili eller karry, og du kan udvide smørrebrødet med avocadoskiver,
tomat, agurk, hårdkogt æg eller kaviar.