Logo

Fiskefrikadeller med råkostsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fiskefrikadeller med råkostsalat

 

Fiskefrikadeller er god hverdagsmad. Tilbered tilbehøret, mens farsen trækker i køleskabet.

Arbejdstid: 30 min. Hviletid: 20-30 min. Stegetid: 12 min. Frikadellerne er fryseegnede. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

Fiskefrikadeller:

250 g filet af lyssej eller torsk

½ tsk salt

1 spsk kartoffelmel

1 æg

½-1 dl letmælk

salt og peber

1 spsk olie til stegning

 

Råkost:

125 g hvidkål

4 gulerødder

1 æble

2 spsk æbleeddike

1 tsk sukker

 

Sauce:

150 g kvark, skyr eller græsk yoghurt

purløg, dild, persille

1 syltet agurk

salt og peber

 

Tilbehør: groft rugbrød eller kartofler

*

 

Hak fisken sammen med salt og kartoffelmel (evt. i en foodprocessor).

Rør ægget i og tilsæt mælken lidt ad gangen.

Krydr med salt og peber og stil farsen koldt 20-30 min.

Rør evt. lidt mere mælk i farsen og steg den som frikadeller på en varm slip let-pande med olie 5-6 min. på hver side.

 

Snit kålen meget fint.

Skræl gulerødderne og riv dem groft.

Vask eller skræl æblet og riv det groft.

 

Rør æbleeddike og sukker sammen med salt og peber og vend det sammen med grønsagerne.

 

Rør kvark el. lign cremet og tilsæt finthakkede krydderurter, hakket syltet agurk, salt og peber.

 

Server fiskefrikadellerne med råkostsalat, krydderurtesauce og brød eller kartofler.

 

TIPS: Du kan også bruge spidskål, grønkål eller rødkål til salaten.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydrede fiskefrikadeller og cremet karamelrandHer er en menu til både store og små: mildt krydrede fiskefrikadeller med kokosmælk og en...
• HelleflynderHelleflynder er den største fisk indenfor gruppen af fladfisk. Det er en højrevendt...
• Fisk pocheret og med karryFisken simrer her sammen med grønsagerne, enkelt og praktisk. Anvend en sauterpande og...
• Banan-Daim kageSpændende version af en traditional chokoladekage i det der bruges Daimchokolade der giver...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!