Logo

Fyldte rundstykker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fyldte rundstykker

 

Fyldte rundstykker, dejlige til frokost, dejlige som lidt natmad ud på de små timer og i øvrigt dejlige når som helst. Almindelig gammeldags rundstykker eller spanske rundstykker passer her. De fyldes med pikant kødsauce. Fyldte rundstykker er en dejlig hurtig ret - og meget mættende.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 20 min.

#

1 portion Pikant kødsauce (se opskrift)

8 rundstykker

50 g smeltet smør

100 g reven emmentaler ost

*

1. Skær et låg af rundstykkerne og fjern det mest af krummen.

Brug det til en anden ret.

Smør rundstykkerne ind- og udvendigt med smeltet smør.

2. Fyld brødene med kødsauce, drys med ost.

Sæt dem i en varm ovn ved 200 °C i ca. 15 min.

Du kan pakke de fyldte rundstykker ind i alufolie, så bliver de knap så brune og sprøde.

Lad folien stå åben foroven, så osten kan gratineres.

3. Server en grøn salat eller dampede grønsager til.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 732 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hakke-Chow-MeinChow mein er en ret indenfor det kinesisk-amerikanske køkken i USA. Derfra har retten...
• Indianergryde med bønnerIndianergryde kan også laves med råt, hakket kød i stedet for kødsaucen. Tilsæt ekstra...
• Hakke-Chow-MeinChow mein er en ret indenfor det kinesisk-amerikanske køkken i USA. Derfra har retten...
• Daimis 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os