Logo

Hakke-Chow-Mein

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hakke-Chow-Mein

 

Chow mein er en nudelret indenfor det kinesisk-amerikanske køkken i USA. Derfra har retten spredt sig til mange andre lande, blandt andet tilbage til Hongkong. Retten stammer fra Kina og betyder stegte nudler.

Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 25 min.

#

½ portion pikant kødsauce (se opskrift)

1 stor grøn peberfrugt

1 lille ds (225 g) ananas

1 citron

1-2 spsk farin

1½ dl vand eller bouillon

1 spsk Maizena mel

hvidløgssalt

4 tsk soy sauce

*

1. Varm saucen i en kasserolle.

2. Rens peberfrugten, skrab kernerne ud og skær frugtkødet i terninger, der koges næsten møre i saucen i 5 min.

3. Skær ananassen i mindre stykker, der også varmes i saucen.

Tilsæt ananaslage, citronsaft, 1 spsk farin og vand eller bouillon.

Lad det koge op.

Rør maizenamelet ud i lidt vand og jævn saucen.

Smag den til med hvidløgssalt og soy sauce.

4. Retten serveres med løse ris eller nudler.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.057 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her