Logo

Pasta bolognese med rødvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pasta bolognese med rødvin

 

Pasta med kødsauce eller rettere spaghetti bolognese kan være en dejlig ret, hvis man kæler lidt for den. Det handler om gode råvarer, om tid og omhu og ikke mindst om masser af rødvin. Det er en rigtig hyggelig onsdagsret, som kun bliver bedre af at stå og simre også på en søndag.

4 personer. Arbejdstid: 15-30 min. Samlet tid: 25 min.

 

Ingredienser:

500 g hakket oksekød

2 spsk olie til stegning

2 dl rødvin

½ gl. soltørrede tomater

1 gl. pastasauce

400 g pastaskruer

50 g parmesan

1 håndfuld frisk oregano

*

Brun kødet i en gryde med lidt olie.

Hæld rødvinen ved og lad det simre i 5 minutter.

Dræn de soltørrede tomater og tilsæt dem sammen med pastasaucen.

Lad retten simre til konsistensen er tilpas.

Kog pastaen efter anvisningen på posen, og lad vandet dryppe fra i en sigte.

Serveres sammen med høvlet parmesan og frisk oregano.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Meat loaf med champignon og bagte tomater1 time, ja, men den passer stort set sig selv det meste af tiden. En virkelig lækker ret,...
• Farserede porrer i fadFarserede porrer kan laves ved at lægge ca. halvdelen af farsen i bunden af et ovnfast...
• Hamburgere - flere slagsHamburgere findes i et utal af variationer, denne er den enkle, lette og velsmagende
• Bananer i appelsinsauceSpændende dessert med banan, appelsinsauce, mandler og portvin.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os