Logo

Tomatiseret pasta med rucola og parmesan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tomatiseret pasta med rucola og parmesan

 

Frisk pasta med tomatpuré, cremefraiche, parmesanost og rucola. Nem og velsmagende pastaret der kan spises alene eller som tilbehør.

Servering til 4 personer. 15 min.

 

# Ingredienser

400 g spaghetti

salt og peber

1 bakke rucola

1 dåse koncentreret tomatpuré

2 dl cremefraiche

4 spsk parmesanost


* Tilberedning

1. Kog pastaen efter emballagens anvisning. 

2. Skyl og slyng salaten tør.

3. Hæld pastaen i et dørslag, og opsaml en halv deciliter kogevand. 

4. Kom pastaen i den varme gryde med ½ dl pastavand, tomatpuré, cremefraiche, parmesanost, peber og rucola. 

5. Vend godt – og anret straks i dybe tallerkener.

 

Energifor./ pers 545 kcal: Protein 10 g. Kulhydrater 41 g. Fedt 8 g. Fedtenergi 26 %

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 612 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pasta med peberfrugterDenne pastaret stammer fra Østrig, og den har en vidunderlig smag af peberfrugt, salvie og...
• Spaghetti al biancoPasta al Bianco er en meget enkel og hurtig pasta ret uden sauce. Pastaen vendes blot med...
• Pastasalat med tomat-tapanadePrøv denne pastasalat med en nem og lækker opskrift på tapenade af soltørrede tomater....
• Kaffebudding / MokkabuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!