Logo

Amatriciana

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g løgtern
30 g ekstra jomfru oliven olie
bacon i tern
knust chili (Peperoncino)
1 dåse tomater

Steg 50 gram løgtern i 30 gram ekstra jomfru oliven olie sammen med bacon i tern. Tilsæt knust chili (Peperoncino) og en dåse tomater. Lad sugoen småkoge - under lå - mindst en halv time.

Server med spaghetti eller makaroni. Skift eventuelt den revne parmesanost ud med den stærkere fåreost Pecorino.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.807 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her