Logo

Lakridssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 sød lakrids
1/2 dl vand
50 g sukker       
 
Vand & sukker koges op, den søde lakrids smeltes i lagen
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.379 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nordost-sovsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BroccolisauceDenne sauce med broccoli og revet peberrod er let at lave og har en super flot farve. Prøv...
• Persille- og chilipestoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldskål med tørrede frugterMan kan godt nyde koldskål om vinteren - prøv bare denne version med tørrede frugter
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
60705-07-2011 19:42:43 madABC
Hej Bettina. 1965
Vil du hjælpe os med hvad de 3 spsk til saucen var og hvor du køber lakridspulver. Mange tak.
60802-07-2011 15:24:30 Nick
Skønt. For at være helt sikker; 3 spsk af ? + 1 spsk lakrids pulver - hvor købte du det ?
60902-07-2011 15:19:12 Bettina.1965
Jeg har brugt denne opskrift som insperation, da jeg fik lyst til at lave en lakrids-sovs til middags kyllingen. Jeg brugte 3 dl, vand, 3 dl piskefløde, lidt salt ( men par på med saltet ) og så brugte jeg flydende lakrids ( 3. spsk + 1 spsk lakrids pulver ) Og tænk sig engang, det smagte super godt...Og hele familien synes faktisk om det, selvom de ikke lige kunne lide min ide´ i første omgang :-)

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os