Logo

Laksedip med ristet rugbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Laksedip med ristet rugbrød

 

Du kan hurtigt lave denne lækre snack, som familien kan hygge sig med, mens maden bliver færdig i køkkenet.

Arbejdstid: 10 min. 4 personer.

 

#

150 g røget laks i tynde skiver

2 dl cremefraiche

1 bundt purløg

1 lille glas lakserogn eller stenbiderrogn (kan udelades)

salt og peber

Tilbehør:

rugbrød, lyst brød, knækbrød eller kiks

*

Hak laksen fint og rør den sammen med cremefraiche og fintsnittet purløg.

Smag til med salt og peber og top op med rogn.

Server med smalle stykker ristet rugbrød eller ristet lyst brød, knækbrød eller kiks.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 228 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• LaksemousséEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pasta med spinat og røget laksI dag skal vi bare have lidt pasta. Med frisk spinat, fløde og røget laks er der dog ikke...
• Salat med laks og avocadodressingOm sommeren er det skønt med lidt let aftensmad i form af en mættende salat med...
• Tørrede blommer med blå ost og krydret biscuitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os