Logo

Rødvinsglace

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 gulerod (brug også evt. sellerirester)
1 løg
3 dl rødvin
2 dl hønsefond (evt. 2 dl vand og ½ bouillon tern)
salt og peber
 
Gulerod og løg skrælles og finthakkes.

Rodfrugterne svitses i en gryde i lidt olie.
Rødvin og hønsefond tilsættes og lad det hele småsimrer i ca. 5 min. Rodfrugterne sigtes fra og saucen koges ind til den får en sirupsagtig konsistens.
Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her