Logo

Sesamfrøsauce sur-sød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 spsk ribsgele
2 spsk soyasauce
1 ½ dl vand
1 tsk finthakket ingefær
1 lille frisk, udkernet, hakket, mild, rød chili
½ udkernet, skrællet, hakket agurk
4 skiveskårne forårsløg
1 spsk ristede sesamfrø

Kog ribsgele, soyasauce, vand, ingefær og chili sammen i en gryde, skru ned for blusset og lad simre i 5 min.
Rør af og til.
Tilsæt agurk, forårsløg og sesamfrø under omrøring.
Tag gryden af blusset og servér.
Anvendes til and, kylling eller som ekstra tilbehør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.587 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her