Logo

Bøf af oksefilet med ovnstegte tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 skiver oksefilet á 200 g
1 spsk olie
Salt
peber
4-8 tomater
1 spsk hakket persille
1 spsk finthakket kørvel

Opvarm en pande med olien. Bøfferne krydres med salt og peber og steges efter behov.

Skær et lille kors i hver tomat og tag lidt af indmaden ud. Fyld med hakket persille og kørvel. drys ses med salt og bages i ovnen ved 200 º i 10-12 minutter
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 649 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Okseragout bagt med kartoffellågVi har brugt friske laurbærblade i ragouten. De har mere smag end de tørrede, som du dog...
• Farstærter med salatMed spændende krydderier og lidt dej kan en portion hakket kød række til mange personer....
• Pastasalat med små oksefrikadeller og gremolataNyd en skøn salat til aftensmad - det er let og lækkert og kan varieres på utallige måder
• Papaya og passionsfrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os