Logo

Kalve- eller okseragout - Carbonara à la criolla

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kalve- eller okseragout - Carbonara à la criolla

# Ingredienser

1 kg okse- eller kalvekød
smør
lidt hvedemel
2 løg
3 grønne peber
6 flåede tomater
olie
1 kg kartofler
søde kartofler
ærter
majskerner
½ dl koncentreret tomatpure
½ kg halverede modne ferskner (evt. store tørrede der udblødes i forvejen)
salt og peber

* Tilberedning

1 kg okse- eller kalvekød skæres i terninger på et par cm., brunes let i smør og strøs med lidt hvedemel.
2 løg snittes fint, 3 grønne peberhylstre og 6 flåede tomater ligeledes, 
det hele ristes i olie, man begynder med løgene og den ene peber og kommer resten i lidt efter lidt.

Kødet kommes heri sammen med et tilsvarende kvantum rå kartofler skåret i terninger.
Det koges på stærk varme, til væden, der er i gryden er borte.

I Argentina kommes der nu søde kartofler i sammen med ærter og majskerner, men det kan undværes, og der røres  ½ dl koncentreret tomatpuré i for at give farve.

Når kartofler og grønsager er halvt møre kommes ½ kg halverede, modne ferskner i 
(kan være de store tørrede, der udblødes i forvejen) sammen med salt og peber.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.796 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her