Marineringstid: 5-6 timer. Kogetid i trykkoger: 30 min. 
# Ingredienser
600 g velhængt oksekød i skiver 
1 liter pilsner øl 
1 laurbærblad 
4-5 hele peberkorn 
2 skivede løg 
500 g skivede kartofler 
250 g skivede gulerødder 
50 g smør eller margarine 
salt 
1 bdt hakket persille 
* Tilberedning
Kom kødet i en skål og hæld øl over, så kødet netop er dækket heraf. 
Kom peberkorn og laurbærblade i. 
Lad kødet trække heri 5-6 timer. 
Lad fedtstoffet blive gyldent i trykkogeren. 
Brun først kødskiverne heri, så løg og de øvrige grønsager. 
Hæld øl-marinaden i gryden og læg låg på. 
Bring gryden på tryk. 
Lad det koge en halv time. 
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt. 
Smag retten til og drys rigeligt med persille over ved serveringen.