Logo

Skipperkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg kartofler
1 ½ kg hvidkål
1 kg gulerødder
1 kg stribet saltet flæsk
salt og peber
3-4 æbler
2 kopper vand
 
Kålen snittes, flæsk, gulerødder og kartofler skæres i små stykker, kommes i vandet med salt og peber og koges langsomt til det er mørt.
De ituskårne æbler koger med de sidste 10 minutter.

Flæsket steges.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.825 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her