Logo

Skippergryde - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Marineringstid: 5-6 timer. Kogetid i trykkoger: 30 min.

# Ingredienser

600 g velhængt oksekød i skiver
1 liter pilsner øl
1 laurbærblad
4-5 hele peberkorn
2 skivede løg
500 g skivede kartofler
250 g skivede gulerødder
50 g smør eller margarine
salt
1 bdt hakket persille

* Tilberedning

Kom kødet i en skål og hæld øl over, så kødet netop er dækket heraf.
Kom peberkorn og laurbærblade i.
Lad kødet trække heri 5-6 timer.
Lad fedtstoffet blive gyldent i trykkogeren.
Brun først kødskiverne heri, så løg og de øvrige grønsager.
Hæld øl-marinaden i gryden og læg låg på.
Bring gryden på tryk.
Lad det koge en halv time.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Smag retten til og drys rigeligt med persille over ved serveringen.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.241 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her