6-700 g  mør oksefilet i ganske tynde skiver, 
hvidløgssalt.
1 citron.
 
200 g  smør.
2 tsk  syltede grønne peberkorn.
2 tsk  engelsk sauce.
2 tsk  dijonsennep.
1 spsk  hakket persille.
 
Salat: 
1 stort salathoved
2 spsk  smør
8 forårsløg
1 peberfrugt
1 dl  bouillon, salt peber.
 
Tilbehør: 
Pommes frites.
Kryddersmør:
Rør alle ingredienserne til kryddersmørret godt sammen.
Rul det i plastfilm til en pølse og sæt den i køleskabet.
Bank kødskiverne med håndroden, krydr med salt og peber og steg dem
ganske kort tid på en glohed pande.
Bøfferne må ikke stege mere end højst et minut i alt.
De må ikke blive tørre, derfor er kødets kvalitet vigtig. 
Salat:
Smelt smørret i en gryde.
Del forårsløgene på langs og steg dem sammen med strimlet peberfrugt 
2-3 min.
Blandingen må ikke brune.
Tilsæt bouillon og giv salatbladene et kort opkog lige før servering. 
Smag til med krydderier.
Anret bøfferne med kryddersmør på citronskiver og server med 
tilbehøret.