Logo

Rustikbøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g oksefilet - 4 skiver
80 g smør
2 tsk stærk sennep
100 g revet peberrod

Gnid bøfferne med grov peber på begge sider og lad smagen trække - op til en halv time.
Smelt smørret på panden og steg bøfferne på begge sider i 2 - 3 minutter ved 200ºC.
Anret bøfferne på et forvarmet fad, smør sennep på oversiden og drys den revne peberrod over.
Stegeskyen bruges som sauce.
Server med bagte eller kogte kartofler. Øl smager godt til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 964 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her