Logo

Rustikke okseterninger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

#
750 gr. oksefilet
1 stort løg
4 store skiver syltede rødbeder
125 g champignon
2 syltede grønne agurker
½ bdt persille
4 spsk olie
salt og peber
1 glas rødvin
2 tsk revet peberrod
1 spsk smør/margarine
1 bakke karse
1 dl piskefløde
1 spsk olie
4 cl vodka
1 citron

*
Skær oksekødet i ret store - ensartede - terninger. 

Hak løg, syltede rødbeder og agurk samt persille. 

Rens svampene og del de største.
Varm olien kraftigt på en pande og steg kødet heri ca. 5 min.
Tag kødet fra panden og hold det varmt.
Kom derefter peberrod og rødvin på panden og kog den af.
Smelt smørret i en gryde og kog løgene klare heri.
Tilsæt skyen, champignon, hakkede rødbeder, agurk, persille og 

halvdelen af karsen. 

Rør fløden i og smag til med salt og peber.
Hæld ca. 1 spsk olie på en stor varm pande og varm kødet heri.
Hæld vodka over og flamber det.
Kom kødet i saucen og server retten i en skål pyntet med resten af karsen.

Serveres med råstegte kartofler.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.101 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her