Logo

Lammefrikassé - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Trykkoger: 20-25 min. - alm. gryde: 1½-2 timer.

# Ingredienser

1 kg lammebryst eller bov, kølle 
7-8 dl vand
salt
1 kg kartofler, nye, skrabede
2 gulerødder
250 g ærter

Smørbolle: 50 g smør/margarine og 4 spsk hvedemel
7-8 dl suppe
2 bdt persille, hakket

* Tilberedning

Kom kødet i gryden med vand og salt.
Trykkog 20 minutter - afkøl hurtigt.
Tilsæt kartofler og gulerødder.
Trykkog 4 minutter - afkøl hurtigt.
Kom ærterne i gryden og luk gryden igen.
Trykkog 2 minutter - afkøl hurtigt.
Tag kød og gulerødder op, skær det i skiver og læg det i halvdybt fad.
Rør smør eller margarine og hvedemel sammen til en smørbolle og jævn suppen hermed.
Tilsæt hakket persille, smag til med salt og hæld stuvningen over kødet. 

Tips:
Kalvefrikassé laves på samme måde, men trykkoges 5 minutter mere før grønsagerne tilsættes.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.777 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her