Logo

Lammefrikadeller på spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 dåse flåede tomater
70 g tomatpuré
½ dl vand
2 laurbærblade
2 tsk rosmarin
salt
peber

½ kg hakket lammekød
1 æg
1 spsk hvedemel
1 løg
2 fed hvidløg
bredbladet persille
1 aubergine
1 æg
50 g rasp

Skær løget i ringe og steg det i olien sammen med presset hvidløg.
Tilsæt flåede tomater, tomatpuré, vand, laurbærblade og rosmarin.
Kog saucen ved svag varme i ca. 15 min.
Tag laurbærbladene op og afkøl saucen.

Rør kødet sammen med æg og hvedemel.
Tilsæt hakket løg, presset hvidløg og bredbladet persille.
Form kødet til ovale frikadeller og kom dem på grillspid.
Grill lammefrikadellerne til kødet er mørt.

Skær auberginen i skiver , drys med salt og lad dem trække i ½ time.
Skyl dem fri for salt og tør dem godt.
Vend dem i sammenpisket æg og rasp og steg dem til de er gyldne.

Server lammefrikadellerne med de panerede auberginer og tomatsauce.

Tips:Grill evt. lange tyrkiske grønne pebre (ikke stærke) og nogle store champignons til – det er bare lækkert
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.688 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?