Logo

Feldsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Feldsalat

 

Feldsalat har en mild smag og den har små runde blade. Den fungerer rigtig godt som basissalat og som pynt.

 

Tips til tilberedning

• Fyld vand i et fad, og vask salaten. Undgå at vaske salaten under rindende vand, da det ødelægger bladene.

• Lav en enkel og lækker salat ved at blande feldsalat med, friske tomater og en god olie-eddike dressing

 

Opbevaring

Feldsalat opbevares bedst i køleskab. Prik et par huller i posen som salaten er pakket i, og opbevar den i køleskab. Spis salaten inden for et par dage da den kan have kort holdbarhed.

 

I sæson

April til September



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lollo RossaDen smukke salat smager mildt og krydret
• Bulls bloodBabyleaves er ganske unge blade af forskellige salater, som høstes når de er små. De er...
• Couscous salat med tomater, edamame bønnerCouscous salaten kan laves af næsten alle grønsager og kan derfor tilpasses præcis de...
• Gulerodssorbet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os