Logo

Feldsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Feldsalat

 

Feldsalat har en mild smag og den har små runde blade. Den fungerer rigtig godt som basissalat og som pynt.

 

Tips til tilberedning

• Fyld vand i et fad, og vask salaten. Undgå at vaske salaten under rindende vand, da det ødelægger bladene.

• Lav en enkel og lækker salat ved at blande feldsalat med, friske tomater og en god olie-eddike dressing

 

Opbevaring

Feldsalat opbevares bedst i køleskab. Prik et par huller i posen som salaten er pakket i, og opbevar den i køleskab. Spis salaten inden for et par dage da den kan have kort holdbarhed.

 

I sæson

April til September



 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 125 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rucolasalat med fennikel og parmesanDet er en salat, der egner sig til perfekt til grillaftenen – den samler op på de dybe...
• Caesar salat 2Den enkle grønne salat med cremet dressing, sprøde brødcroutoner og parmesanost har været...
• Rejesalat på ny faconRejesalat på ny facon, bland selv for 4 personer. forberedelses: 10 min
• CassataEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os