Logo

Forårsløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Forårsløg

 

Forårsløg stammer oprindeligt fra Asien og tilhører løgfamilien. Det er en særlig art af unge, grønne porrelignende kepaløg. Forårsløget kan ofte bruges som erstatning for løg og porre, men smager dog lidt kraftigere end porren. Det indeholder især A-vitamin, men også C-vitamin, betacaroten og calcium.

 

Tips til tilberedning

• De kan bruges i alt lige fra wokretter, salater til omeletter og som grønt drys på en kartoffelmad.

 

Vidste du at...

Forårsløg egentlig bare er almindelige løg som høstes på et tidligt stadie.

 

Opbevaring

I en plastpose i køleskab i ca. 10 dage.

 

I sæson

Juni til September



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 242 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med bagte tomater og syltede rødløgDu bliver helt vild med syltede rødløg, som kan bruges til meget andet end salater, fx i...
• Løgsuppe og franske flutesÆlt dejen sammen dagen før, og sæt den i køleskabet. Form brødene, og lad dem hæve, mens...
• Løgtærte med stuvede svampeHvis du har købt en færdiglavet tærte med løg, som du synes ser lidt kedeligt ud, så prøv...
• Muscovado-yoghurt iscreme med karamelspiralEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!