
 
Nyd en hjemmelavet snack. De stegte løgringe er i øvrigt også et
lækkert tilbehør til en god bøf, hakkebøf, burger eller et stykke smørrebrød
med roastbeef. 
Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 10min. Ikke fryseegnet. 4 personer. 
 
#
1 dl hvedemel 
1 dl øl 
½ tsk salt 
friskkværnet peber 
2 løg 
min. ½ l olie til stegning 
Dip: 
2 spsk syrnet fløde eller cremefraiche 
2 spsk mayonnaise 
1-2 tsk grov sennep 
1 tsk honning 
1 spsk
Worcestershiresauce 
1 tsk chilisauce 
evt. hakket persille 
salt og peber 
*
 
Pisk mel, øl, salt og peber sammen og smag til med salt og peber. 
Varm olien til 175 °C. 
Pil løgene og skær dem i ringe ca. ¼ cm tykke. 
Dyp 3-4 løgringe i dejen og steg dem gyldne i den varme olie 3-4 min. 
Tag dem op og lad dem dryppe af på køkkenrulle. 
Fortsæt til løgringe og dej er brugt op. 
Rør dip-ingredienserne sammen og smag til med salt og peber. 
Server de stegte løgringe med dip som snack eller tilbehør.