Logo

Hjertesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hjertesalat

 

Hjertesalat er en meget sprød salat med en mild smag.

Skær bunden af, og fjern de beskadigede blade. Del salaten, skyl den, og tør den. Hvis man vil undgå de mørke skæreflader på salaten, kan man rive bladene af i stedet for at skære i salaten.

 

Tips til tilberedning

• Hjertesalat kan bruges som alle andre salater, men er specielt velegnet sammen med avokado, mozzarella og kartofler, da den ikke smatter sammen.

• Bland hjertesalt med bulgur, mynte, peberfrugt og olie-eddike dressing.

• Lav nogle gode sandwich med hjertesalt og tunsalat.

 

I sæson

Maj til Oktober

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 894 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her