Logo

Reine Claude Noir

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Reine Claude Noir

 

Frugten modner omkring 1. september

Middelstore, runde til ovale frugter med rødbrun grundfarve ved modenhed og mørk violet dækfarve på solsiden. Skindet er tykt, sejt og surt og frugtkødet gulligt, blødt og saftigt med fin smag og god aroma.

 

Syltetøj
Reine clauder er nogle af de bedste blommer til syltetøj.
#

500 g Reine clauder
500 g sukker
1 dl vand

*

Skyl blommerne, skær dem i halve og fjern stenene.

Kog blommerne i vandet og lad det småkoge til det er blevet en blød masse.

Tilsæt sukkeret.

Kog syltetøjet til den falder langsom fra ske.

Kom syltetøjet i rene og skoldede glas. Luk til.

Opbevares mørkt og køligt gerne i køleskab.
Prøv syltetøjet sammen med en god brie og en kop the

 

I sæson

September til September

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 238 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blommetærte med friske hasselnødder og fromage fraisNavnet siger det hele: lækker, lækker dessert. Tæften her med blommer, hasselnødder og...
• BlommetærteFantastisk nem og lækker blommekage, som kan bruges til både dessert og til...
• Blommechutney med æbler og rosinerChutney stammer oprindeligt fra Indien, hvor det bruges som tilbehør til madretter. Denne...
• Hindbærpocheret pære med druesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!