Logo

Frikadeller med krydderurter og salat med kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frikadeller med krydderurter og salat med kartofler

 

Sæt pift på sommerfrikadellerne med friske krydderurter. En portion reven squash strækker kødet og gør farsen saftig.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 15 min. Frikadellerne er fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

250 g hakket kalvekød

1 lille squash (groftrevet)

2 forårsløg (finthakket)

1 fed hvidløg (knust)

1 tsk fintrevet citronskal

frisk basilikum og oregano (finthakket)

salt og peber

 

Dressing:

1 tsk dijonsennep

1 spsk ahornsirup (eller farin)

2 spsk citronsaft

2 spsk olie

salt og peber

 

Salat:

400 g kogte nye kartofler (skiver)

½ agurk (skiver)

125 g cherrytomater (halve)

2 forårsløg (fintsnittet)

grøn salat

*

 

Rør kødet sejt med ½ tsk groft salt og tilsæt squash (presset fri for væde) og de øvrige ingredienser.

 

Form farsen til frikadeller og steg dem på en pande med lidt smør og olie i alt ca. 15 min.

 

Pisk dressingen sammen og smag til med salt og peber.

Vend kartofler og grønsager i dressingen og anret med grønne salatblade.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her