Logo

Kålpølser - Berliner-kålpølser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kålpølser - Berliner-kålpølser


Kålpølse er en udbredt spise i den sydlige del af Danmark samt i Slesvig-Holsten. Hvordan man helt præcist laver en kålpølse, er der mange meninger om. Den serveres til kål. Pølsen indeholder ikke kål, men laves af svinekød.


#

4 kg flæskekød nr 1 ansaltet (fedt), 8 mm skive
1 kg bindefars (kalve) ansaltet, udrørt med vand og ganske lidt skinkelage
30 g krydderi Wienerblanding
6 g pulveriseret sennep

Wienerblanding:
100 g peber
75 g muskatnød
15 g kardemomme
10 g paprika
*


Stoppes i svinetarme 34-36 mm, afbindes i små ringe.
Røges med kold røg efter at have hængt 4-6 dage til fortørring




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 998 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?