Logo

Kålpølser - Berliner-kålpølser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kålpølser - Berliner-kålpølser


Kålpølse er en udbredt spise i den sydlige del af Danmark samt i Slesvig-Holsten. Hvordan man helt præcist laver en kålpølse, er der mange meninger om. Den serveres til kål. Pølsen indeholder ikke kål, men laves af svinekød.


#

4 kg flæskekød nr 1 ansaltet (fedt), 8 mm skive
1 kg bindefars (kalve) ansaltet, udrørt med vand og ganske lidt skinkelage
30 g krydderi Wienerblanding
6 g pulveriseret sennep

Wienerblanding:
100 g peber
75 g muskatnød
15 g kardemomme
10 g paprika
*


Stoppes i svinetarme 34-36 mm, afbindes i små ringe.
Røges med kold røg efter at have hængt 4-6 dage til fortørring




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 409 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Biksemad med pølser og svampe - det her er den gode opskriftVi har brugt pølser til biksemaden, men hvis der er rester fra lørdagens lammekølle, er de...
• Pølsegryde med risTilbage er der pølsegryderne, som sagtens kan gøres tiltrækkende, selvom det skal gå...
• PølsefadPølser er måske ikke den allermest spændende mad, men du kan gøre mange ting for at pifte...
• Cocio isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os