Logo

Avocado-dip med brøndkarse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 skalotteløg, hakket
1 avocado
citronsaft
lidt fløde el. cremefraiche
1 stor håndfuld brøndkarse

Blend løget med avocado-kødet, lidt citronsaft og fløde eller cremefraiche.
Tilsæt en stor håndfuld brøndkarse, og spis det som snack eller som sauce til røget mørbrad, røget laks eller skinke.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.629 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her