Logo

Avocadodip med brøndkarse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 skalotteløg hakket
1 avocado
citronsaft
lidt fløde eller cremefraiche
1 stor håndfuld brøndkarse
 
Blend løget med avocadokødet, lidt citronsaft og fløde eller creme
fraiche.
Tilsæt en stor håndfuld brøndkarse, og spis det som snack eller som
sauce til røget mørbrad, røget laks eller skinke.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.484 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her