8-10 tynde skiver kalvekød (bankes med håndfladen så skiverne bliver meget tynde og så store som muligt )
Et stort bundt bredbladet persille
Pinjekerner der lige er ristede på panden
En håndfuld rosiner
8-10 skiver skinke eller bacon
Hvidvin
1 god håndfuld revet ost
Salt og peber
*
Bland alle ingredienserne undtaget kalvekød og skinke.
Læg en skive skinke eller bacon på hver stykke kalvekød, der er banket så flade som muligt uden, at de går i stykker.
Smør de blandede ingredienser ud over alle kalvekødstykkerne.
Rul derefter kødet til ruller og stik en tandstikker eller kødnål i kødet for at holde på faconen.
Brun rullerne i olie og tilsæt et glas vin, og steg i ca 20 minutter med låg.
Server med frisk pasta eller en god salat, jævn evt. stegeskyen.
Retten kan varieres med forskelligt fyld og prøv fx rødvin og tomater istedet for hvidvin. eller pesto, soltørrede tomater, bacon, hvidløg i tynde skiver og bøffelmozzarellaost.