Logo

Braiseret vildsvineskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Simremad er ofte fuld af smag, og denne ret med braiseret vildsvineskank er ingen undtagelse. Så prøv vildsvin næste gang du har gæster og vil prøve noget simpelt men lækkert.



1 vildsvineskinke på 1-2 kg
250 g røget flæsk
1 løg
1 gulerod
1 stilk bladselleri
1 stort glas hvidvin
1 stort glas bouillon
persille

*

Spæk skinken med røget flæsk og brun den i smør i en tykbundet gryde sammen med et løg skåret i skiver, en gulerod, en stilk bladselleri og persille. Drys med salt og peber.
Når den er brunet hælder du et stort glas hvidvin og derefter et stort glas bouillon over, lægger låg på og lad retten snurre ved svag varme i 1 ½-2 timer afhængig af skinkens vægt.
Tag skinken op og hold den varm mens du jævner saucen lidt med en smørbolle eller Maizena rørt op i vand.

Tilbehør:
Servèr skinken udskåret på et fad med lyndampede gulerødder og kog nogle gode kartofler til at suge den gode herlige sauce op med.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.778 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her