Logo

Duelse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500-600 g røget flæsk
3-4 løg
3-4 dl fløde
 
Skær flæsket i små tern og rist dem på en tør pande.
Hæld efterhånden det afsmeltede fedt fra.
Når flæsketerningerne er brune og sprøde tages de af panden.
Der hældes lidt af fedtet på og de snittede løg ristes gyldenbrune.
Flæsketerningerne hældes tilbage i panden til løgene og fløden kommes på.
Koges lidt ind til saucen tykner.
Serveres med kogte kartofler.
 
Tips: Duelse (med tryk på 'Du') betyder dyppelse, altså en slags sauce. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.696 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her