Logo

Duelse fra Fyn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Duelse er en ret, der er im­porteret fra Sønderjylland. Det betyder egentlig dyp­pelse. Andetsteds er nævnt Skrædderduelse, men der findes mange andre nav­ne for stort set den samme ret. Et af de mere kuriøse er Dyp-ud-af-vinduet.
 
500-600 g røget flæsk
4 dl fløde
4 løg
Tilbehør: Kogte kartofler
 
Skær flæsket i små tern og rist dem på en tør pande.
Hæld efterhånden det afsmeltede fedt fra.
Når flæske­terningerne er brune og sprøde, tages de af panden.
Der hældes lidt af fedtet tilbage på panden.
Løgene, der er blevet hakket, ristes gyldenbrune i det.
Flæsketerningerne hældes tilbage i panden til løgene og fløden kommes på.
Det koges ind til saucen tykner.
Retten serveres med kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.765 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her