Logo

Forloren hare - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4-6 personer. Trykkoger: 10-15 min. - alm. gryde: 45 min.

# Ingredienser

250 g flæskesmåkød, hakket
250 g kalve- oksesmåkød, hakket
1 ½ dl rasp
2 æg
3 spsk mælk
salt, peber
100 g røget spæk, i tykke stave
smør/margarine
2-3 dl vand

Sauce:
4 dl fløde
3 spsk hvedemel
salt
gelé
kulør

* Tilberedning

Rør kødet med rasp, æg, mælk og krydderier.
Form haren til en tyk pølse.
Skær spækket i tykke stave og stik dem ind i farsen.
Brun haren i gryden, læg den på risten.
Hæld vand i bunden af gryden.
Trykkog 10-15 minutter - afkøl hurtigt.
Tag haren op på et dybt fad.
Rør melet med noget af fløden til en jævning.
Kom fløde og jævning i gryden, giv saucen et opkog og smag den til med gele og salt.
Hæld noget af saucen over haren, resten i sauceskål.
Server brunede kartofler og evt. halve kogte æbler med gele til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.960 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her