Logo

Forloren hare 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hakket kalv og flæsk
2 æg
50 g rasp
50 g hvedemel
salt
peber
2 dl piskefløde
½ dl danskvand
8 skiver bacon

til stegning:
2 dl mælk
2 dl bouillon

sauce:
½-1 dl fløde 13%
1-2 tsk majsstivelse til jævning
½-1 spsk ribsgele

Kødet røres sejt med salt. Æg og fløde røres i. Derefter hvedemel og rasp. Danskvand vendes i.
Formes og vikles i bacon.

Brun det i ovnen på midterrillen 15 minutter ved 225ºC.
Dæmp varmen til 160ºC.
Hæld mælk og bouillon ved.
Steg ”haren” ca. ½ time ved 160ºC, til farsen er gennemstegt.

Sauce:
Si skyen op i en gryde, pres så meget som muligt gennem sien med bagsiden af en ske.
Varm skyen op og jævn med majsstivelse udrørt i fløde.
Kog saucen igennem og smag til med salt, peber og gele.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.815 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her