Logo

Forloren Hare 7

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg hakket kalv og flæsk
100 g bacon i tern
6 spsk rasp
½ hakket løg
1 dl mælk
1 æg
salt og peber
1 pk. bacon i skiver
 
Sauce:
¼ oksebouillon terning
ribsgele
fløde
vand
kulør
 
Farsen røres som til frikadeller.
2 stk bagepapir på ca. 40 cm, bredes ud på bordet.
4-5 stk bacon bredes ud på bagepapiret med ca. 5 cm mellemrum.
Herpå lægges halvdelen af farsen i en "pølse", baconstrimlerne krydses over farsen og "haren" rulles stramt ind i bagepapiret.
Enderne bukkes opad og lægges i et ovnfast fad.
Det samme gøres med den anden halvdel af farsen.
Bages ved 180°C i 30-35 min.
Lad dem stå og trække 5-10 min. inden saften der ligger i bagepapiret
hældes forsigtigt i en skål.
Tag en "hare" ad gangen ud af bagepapiret og brun på en pande uden fedtstof.
Tag "harerne" af panden.
Sauce 1:
Kog panden af med lidt vand. Kom bouillonen og kødsaften i samt lidt fløde, ribsgele og lidt kulør.
Lad simre et par min. Si saucen.
ELLER
sauce 2:
Udskift ribsgelen med 1-2 tsk Blå Castello samt 1-2 tsk tyttebærsyltetøj.
Ellers samme fremgangsmåde.
Saucen kan evt. jævnes med lidt Maizenamel rørt op i lidt koldt vand.
Der bliver ca. 2 ½ dl kraftig og velsmagende sauce.
Serveres med kogte kartofler, tyttebærsyltetøj og evt. waldorfsalat

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.602 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her