Logo

Fransk skinkepie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fransk skinkepie

1 pakke dybfrossen butterdej

tørrede ærter

200 g kogt, røget skinke eller hamburgerryg

100 g Emmentaler

100 g champignon skåret i skiver

3 æggeblommer

3 hele æg

1,5 dl cremefraiche

peber

¼ tsk reven muskat

Tilbehør: blandet salat

*

Beklæd en springform (22-24 cm) med den udrullede dej, læg smørrebrødspapir over og fyld med tørrede ærter, så den ikke falder sammen under bagningen.

Bag den i ca. 12 minutter ved 185°C.

Skær imens skinke eller hamburgerryg samt ost i små terninger.

Hæld forsigtigt ærterne af formen, fjern papiret og fyld kød, ost og champignon i.

Pisk æggeblommer, hele æg, cremefraiche og peber og muskat godt sammen og hæld det straks i formen.

Bag retten i 35-40 minutter ved 185°C - og server den straks med blandet salat.

Tips: 10 udskivede, fyldte oliven kan tilsættes i stedet for champignon

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her