
1 skive ristet franskbrød med smør 
3 spsk  Bombay karrysalat
4 tomatbåde
½ hårdkogt æg
1 spsk  smørdampet spinat
¼ skive røget laks
1 tsk  sort kaviar eller Cavi-Art
Kom karrysalat en i en pyramide på det ristede brød. 
Læg skiftevis tomat- og æggebåde ovenpå. Kom spinaten på toppen. 
Form en roset af laksen og læg den på spinaten. 
Kom kaviar i midten af rosetten.
Bombay karrysalat
250 g kryddermayonnaise
1 spsk  karry
3 spsk  kolde løse ris
100 g kogt skinke
100 g kogt kylling eller høne
salt og peber
*
Rør karryen ud i en sjat koldt vand og rør det i mayonnaisen. 
Skær skinke- og kyllingekød i tern og tilsæt de løse ris. 
Smag til med salt og peber. 
Denne salat er velegnet til rester af kød og fjerkræ.
Smørdampet spinat:
400 g frisk eller frossen spinat kommes i en gryde med 100 g smør, 1 tsk  salt og ½ tsk  peber og dampes under låg i 10 minutter.
Kryddermayonnaise:
2 æggeblommer, pasteuriserede
1 tsk  salt
1 spsk  eddike
½ l olie
Rør blommer og salt hvidt og tykt, tilsæt eddiken. Hæld olien i lidt ad gangen, ellers skiller den. (Hvis uheldet er ude, kom da 1 lille glas koldt vand i).
Smag mayonnaisen til med:
1 tsk  HP sauce
1 tsk  Worcestershiresauce
1 tsk  stærk dijonsennep
1 tsk  flydende Maggi-krydderi 
1 tsk  citronsaft
salt og peber
Til sidst tilsættes
2 spsk  cremefraiche 18%