Logo

Fyldt kyllingebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store kyllingebryster
4 papirtynde skiver parmaskinke / eller anden god skinke
4 tynde skiver mild ost
4-8 skyllede spinatblade
salt og peber
hvedemel
smør og olivenolie til stegning
 
Sauce af:
1 dl tør hvidvin
1 dl hønse bouillon
1 tsk citronsaft
salt og peber
2-3 spsk blødt smør
 
Flæk Kyllingebrysterne næsten helt igennem med en skarp kniv.
Fold kødet ud til et stort stykke og bank det ud, så tyndt som det er
muligt, evt. mellem pergamentpapir.
Læg skinke og osteskiver på kyllingekødet sammen med spinatblade og
drys med salt og peber.
Rul kyllingebrysterne sammen og hold dem sammen med en tandstik eller
bind bomuldssnor om.
Vend kødet i hvedemel og brun kyllingerullerne godt på alle sider i smør og
olie og læg dem i et ovnfast fad.
Kom vin, bouillon og citronsaft i en pande, kog det hele ind for kraftig
varme i 1 minut.
Smag til med salt og peber.
Pisk smørret i og hæld denne sauce ved kødet.
Sæt retten i ovnen ved 225ºC i 6-8 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.664 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her